Termékek Menü

inverteres hegesztő készülék - MMA-DC, IGBT technológiával, VRD védelemmel, LED digitális kijelzővel, és Tároló dobozzal

Ár:
72.523 Ft (57.105 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MMA-200BOX
Gyártó: Genius tools
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Hordozható MMA-DC egyenáramú inverteres ívhegesztő készülék, IGBT technológiával, VRD védelemmel és LED digitális kijelzővel.
Egyfázisú, ventilátoros hűtésű.
MMA: Bevonatos pálcával végzett hegesztés (ARC). Lényege, hogy egy bevonatos fémpálca megolvasztásával kötjük össze az anyagokat.

Az inverteres hegesztőkészülékek előnye, hogy az áramerősség az anyagvastagságnak megfelelően fokozatmentesen beállítható.
Vezérléstechnológia: IGBT. Az IGBT nagy megbízhatóságot, dinamikus gyors sebességet, és stabil ívhegesztést biztosít. Ez az inverter technológia olyan négyzetes hullámot ad, ami az ívet egyenletessé, a hőt koncentráltabbá, a tisztítást erősebbé és szélesebbé teszi, kiváló hegesztési minőséget nyújtva.

VRD: Feszültség csökkentő védelmi funkció. Normál, száraz környezetben a hegesztő készülék használata teljesen biztonságos. Azonban párás, nedves környezetben az áramütés veszélye fokozottabban fennáll. Ennek az elkerülése érdekében ez a védelmi technológia egy biztonságos szintre csökkenti az üresjárati feszültséget.
A VRD bekapcsolása: Amikor a gép MMA funkcióra van állítva, hosszan (4-5mp) nyomja meg a funkció választó gombot. Ekkor a VRD fény kigyullad (ezzel jelezve, hogy a VRD funkció be van kapcsolva). A VRD funkció kikapcsolásához ismételje meg a műveletet. A VRD funkció csak MMA állapotban használható.

Túlmelegedést jelző lámpa: ha a hegesztő hosszú ideig működik nagy terhelésen, a magas hőmérséklet jelzőfény világítani kezd. Ekkor a hegesztést szüneteltetni kell addig, amíg a készülék vissza nem hül a normál hőfokra.

Üresjárati feszültség: 60-70V
Bemeneti kapacitás: 9KW
Hálózati feszültség: 230V±10%, 50/60Hz
Bemeneti áramerősség: 25A
Kimeneti áramerősség: 10-200A
Hatásfok: ≥85%
Bekapcsolási idő: 40% - 200A, 100% - 126A
Teljesítménytényező: 0.73
Elektróda méret: 1.6 - 4.0mm
Hűtés típusa: AF (ventillátor)
Védelmi besorolás: IP21S (2: Közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett >12 mm, 1: Függőlegesen cseppenő víz ellen védett (pl. kicsapódó víz), S: Vízteszt nyugalmi helyzetben.)
Szigetelési osztály: H
Működési hőmérséklet: -10 - 40°C
Szállítási/tárolási hőmérséklet: -25 - 55°C
Termék mérete: 355x120x220mm
Tároló doboz mérete: 390x215x295mm
Súly: 4.5kg

Csomagolás: 450x210x360mm kartondoboz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!