Termékek Menü

MERCATOR gogrip A50 (orange) L 50db

Ár:
4.600 Ft (3.622 Ft + ÁFA)
Egyedülálló minőségű, prémium nitrilkesztyű, amely tökéletesen beválik a nehéz környezetben végzett munka során. Különleges színe rendkívül jól látható, ami nagyon megkönnyíti a munkát. Ha biztos fogásra és precizitásra van szüksége, és semmi sem korlátozhatja mozdulatai szabadságát; ha fontos az Ön számára a vírusok, gombák és baktériumok elleni védelem – akkor MERCATOR gogrip orange nitrilkesztyűt Önnek tervezték!
Cikkszám: RP30025004_0001
Gyártó: Mercator
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Egyedülállóan rugalmas MERCATOR gogrip 3 x vastagabb, mint a piacon elérhető standard kesztyűk. Ez a tartós nitrilkesztyű egyedülállóan texturált: 3D gyémánttextúra borítja, amely erős és stabil fogást biztosít, mégsem befolyásolja a precizitást. Az eredeti MERCATOR gogrip struktúra jóvoltából a mobil eszközök a kesztyű levétele nélkül is használhatók.  Kiváló láthatóságú, intenzív narancsszíne miatt minden környezetben jól megkülönböztethető.  Ami a lényeg: a gogrip orange kesztyűt úgy tervezték, hogy a kéz ne izzadjon benne, és a munka kényelmes legyen.

Kiknek tervezték a MERCATOR gogrip orange kesztyűt? Elsősorban az autóiparban, a gépkezelésnél, a könnyűszerkezetes építkezésben, az üzemanyagiparban és egyéb ipari ágazatokban, valamint szerelésnél válik be igazán, vagyis mindenhol, ahol a kezet védeni kell a szennyeződéstől és a vegyi anyagoktól, így az olajoktól vagy kenőanyagoktól.

Kik értékelik igazán a MERCATOR ogrip Orange kesztyűt?

  • Építőiparban dolgozók
  • Könnyűszerkezetes technológiákban dolgozók
  • Bányászok
  • Vegyipari dolgozók
  • Öntödei dolgozók
  • Raktárosok
  • Asztalosok

Kiváló minőségű, rendkívül jól védő egyéni védőeszköz – minőségét besorolása biztosítja (III. kategória, B típus) . Kesztyűinket rendkívül alaposan teszteljük, hogy garantálhassuk a biztonságot, a gombák, baktériumok és vírusok, valamint bizonyos vegyi anyagok elleni védelmet.

 Rugalmassága és nagy szakítószilárdsága miatt kevesebb fogy belőle – így Ön is védheti a környezetét.

Nyújtson prémium védelmet a kezének – válassza a MERCATOR gogrip-et!

Terméktípus védő
Védelem típusa III type B
Márka  MERCATOR
Anyag  nitril
Textúra  gyémánt textúra
Belső felület  púdermentes
Forma univerzális
Mandzsetta tekercselt
Háztartási és védelmi - professzionális kesztyű hossza  standard (240 mm)
Vastagság vastagabb kesztyű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!