Termékek Menü

Szállítási, fizetési feltételek

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket előre utalással, vagy a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. Személyes átvétel esetén az összeg kiegyenlítése a kereskedő telephelyén, készpénzben történik.

Az utánvét díja egységesen 254 Ft.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit az MPL és az Innight Hungary Kft. teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Igény esetén a délelőtt 10 óráig leadott megrendelések következő munkanapon reggel 8 óráig megérkeznek (éjszakai szállítás).

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhoz szállítás díjszabása


A szállítási díj számítása a megrendelt termék(ek) értéke alapján történik az alábbiak szerint:

Csomag értéke

Házhozszállítás (MPL)

Postán maradó csomag

MOL Postapontra történő szállítás

Éjszakai szállítás (MPL)

0 - 35.000 Ft

1270 Ft

1143 Ft

1143 Ft

1905 Ft

35.001 Ft felett

Ingyenes

Ingyenes

Ingyenes

Ingyenes

 

Csomag értéke

Házhozszállítás (Innight Kft.)

Éjszakai szállítás (Innight Kft.)

0 – 50.000 Ft

6350 Ft

10160 Ft

50.001 Ft felett

Ingyenes

Ingyenes

A szállítási díjak az ÁFÁ-t tartalmazzák.


Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!